TENNIS                       

Leer tennis of verbeter je tennisvaardigheden

Ons doel is om beginnende tennissers het spel te leren spelen en gevorderde tennissers naar een hoger niveau te brengen.

De beginners leren we de beginselen van de tennissport via een persoonlijk en op maat samengesteld programma. Overigens verzorgen wij ook gevarieerde groepslessen voor jong en oud bij verschillende tennisverenigingen.
Ben je al een gevorderde tennisser en wil je jouw niveau naar een hoger level brengen? Ook dan kunnen onze ervaren en geschoolde tennisleraren je via een op maat gemaakt trainingsprogramma verder helpen. Dit programma wordt altijd in overleg met jou opgesteld.

Kortom: onze tennistrainingen zijn geheel gebaseerd op je eigen wensen, doelstellingen, mogelijkheden en ambities. Individueel of in groepsverband, het kan bij ons allemaal. Daarbij staat het speelplezier bij ons wel altijd voorop.

Ontdek het plezier met tennis! Wil jij eerst de smaak te pakken krijgen en niet gelijk lid te worden van een vereniging? Dat kan! Begin dan eerst met onze acht “Intenz ontdek tennislessen”.

Tennis groepsles 4-8 personen

Onze tennistrainingen geven we in groepen van vier tot acht personen. Tijdens deze groepslessen zorgen wij voor gepaste trainingen op het juiste niveau voor zowel de meer gevorderde als beginnende spelers. In een leuke, ontspannen sfeer gaan we ook dan Intenz aan de slag om jullie tennisspel te verbeteren.

Privé of duo training tennis

Heb je vooral ook behoefte aan privétraining of een duo-training met jouw tennismaat, dan ben je bij ons aan het goede adres. In overleg met jou gaan we de tennisles samenstellen die bij jou als persoon past. Dat doen we dus ook voor duo’s. Een vol uur aandacht voor jouw spel. Kies je voor deze exclusieve privé of duo-training met je maatje, dan gaan wij intenz aan de slag.