Wie zijn wij

Maak kennis met je tennis of padel trainer

Frank van der Zee

Hallo, ik ben Frank van der Zee, oprichter van INTENZ TENNIS & PADEL, een opleidings- en trainingsschool voor zowel tennis als padel.

Ik ben geschoold tennis- en padelleraar. Al op mijn zesde begon ik met tennis en heb daarna gedurende meerdere jaren de KNLTB-bondstrainingen mogen volgen. Vanaf mijn zeventiende ben ik les gaan geven en sinds april 2019 run ik nu dus mijn eigen tennis- en padelschool.

De lessen vinden voornamelijk plaats bij TV Ready in Harlingen, waar we de laatste jaren sterk gegroeid zijn (nu al zo’n 500 leden). Ik kan jullie verzekeren dat we daar Intenz aan de slag zijn. Kom gerust eens langs om kennis te maken.

Bas van der Zee

Hallo, mijn naam is Bas van der Zee en inderdaad, broer van Frank. Sinds kort ben ik als padel trainer verbonden aan Intenz.

Ik heb jarenlang tennis gespeeld. Dat is begonnen vanaf mijn achtste jaar en op zestienjarige leeftijd behoorde ik tot de top van het Nederlandse tennis.

De afgelopen jaren ben ik mij gaan richten op padel. Die sport heeft echt een ongelofelijke ontwikkeling doorgemaakt. Padel als sport is steeds populairder aan het worden. En dat kan ik helemaal begrijpen. Padel is vrij laagdrempelig, dat wil zeggen dat je er zo mee kunt beginnen. Graag wil ik je daarbij helpen en ik weet zeker dat je na het volgen van een aantal lessen ook de smaak te pakken zult krijgen.

Jan de Haan