PADEL

Padel is de snelst groeiende sport van dit moment! Geen wonder, want het brengt het leukste van tennis en squash samen in deze nieuwe, zeer populaire racketsport.

Padel combineert snelle actie met veel plezier. Bovendien is het een geschikte sport voor alle leeftijden en niveaus. Meestal speel je twee tegen twee. Het aardige is dat tactiek en strategie net zo belangrijk zijn als kracht en snelheid. Ontdek deze nog jonge sport bij ons. Onze ervaren padelleraren helpen je graag en snel op weg om je deze heerlijke nieuwe sport eigen te maken.

Net zoals bij onze tennislessen, werken we ook hier weer met op maat gemaakte trainingen. Dus voor zowel de beginners als voor de meer gevorderden.

Ontdek het plezier met padel! Wil je eerst de proef op de som nemen zonder gelijk lid te worden van een vereniging? Dat kan! Begin dan eerst met onze zes “ Intenz ontdek padellessen”.

Padel groepsles 4 personen

Onze padeltrainingen geven we in groepen van vier personen. Ook tijdens deze lessen zorgen wij voor een gepaste training, of je nu een al wat gevorderde speler bent of juist met padel wilt beginnen. In een leuke, ontspannen sfeer gaan we Intenz aan de slag om jullie padelspel te verbeteren.

Privé of duo training padel

Heb je meer behoefte aan privétraining, dan ben je bij ons al weer aan het goede adres. In overleg met jou gaan we de padeltraining samenstellen die bij jou past. Onze privé of duo-training duurt 60 minuten, een vol uur aandacht voor jouw spel. Kies je voor deze exclusieve privé of duo-training met je maatje, dan gaan wij weer Intenz aan de slag.