Over Frank

Even voorstellen . . .
Mijn naam is Frank van der Zee, ik ben geboren in 1999 en al mijn hele leven woonachtig in Franeker. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met tennissen en heb ik onder andere een aantal jaren bij de KNLTB bondstrainingen mogen volgen.

Tennis is al van jongs af aan mijn grootste passie, en zal dat ongetwijfeld ook altijd blijven. Na het behalen van mijn diploma op de middelbare school was voor mij gelijk duidelijk wat mijn vervolgopleiding moest worden.

Trainerslicentie
Ik heb mijn trainerslicentie KSS-3 op het CIOS Heerenveen behaald. In september 2019 begin ik met de opleiding KSS-4, dit om mezelf als tennistrainer verder te kunnen ontwikkelen.

Tennis Academie Friesland
Na 2 jaar lesgeven in mijn woonplaats en omliggende dorpen heb ik besloten om mijn eigen tennisschool te beginnen, dit doe ik in samenwerking met Tennis Academie Friesland.

Gevarieerde groepslessen op verschillende locaties in Friesland
Ik verzorg gevarieerde groepslessen voor jong en oud bij meerdere verenigingen, waar ik ook actief ben om het jeugdtennis op te zetten. Tevens kun je ook bij mij terecht voor privé/duo trainingen.

Mijn passie is om alles uit mijn leerlingen te halen, zowel op technisch als op persoonlijk vlak. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mensen om te gaan. Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en kijk ernaar uit om mijn kennis aan jullie over te dragen.

Open chat